- این الیاف در تولید لایی که در روش های ترموفیوز، ایرلی (airlay) ، نیدل پانچ (needle punch) ، ترموباندینگ (Thermo-Bonding ) و اسپری و غیره و در صنایع مختلفی همچون کفپوش، موکت، لایی عایق های رطوبتی، ژئوتکستایل و صنایع مشابه مورد استفاده قرار می گیرد.
- الیاف پلیاستر به دلیل خواص کاربردی شبیه پنبه از یک طرف و محدودیت منابع طبیعی و قیمت بالای پنبه از طرف دیگر، مورد توجه قرار گرفته است. وجود منابع نفت و گاز و صنایع پتروشیمی در کشور ایران باعث ایجاد زمینه تولید آن و ایجاد امکان رقابت با کشورهای پیشرفته تر شده است.
- تا قبل از سال ۱۹۶۵ فقط از دیمتیل ترفتالات برای تولید انبوه پلی استر استفاده می شد ولی با ممکن شدن خالص سازی ترفتالیک اسید ، این ماده هم در مقابل دی متیل ترفتالات مطرح گردید و به این ترتیب تولید پلی استر در دهههای ۶۰ و ۷۰ میلادی به صورت چشم گیری افزایش یافت .
- ویژگیهایی همچون استحکام ، مقاومت بالا دربرابر حرارت و کشش ، مقاومت در برابر سایش، نور خورشید، اسیدها، الکلها، بیرنگ کنندهها و اکثر حلالها، فرایند آسان و تولید با هزینه پایین برای تولیدکنندگان سبب شده است که الیاف پلیاستر بیشترین سهم از بازار جهانی الیاف را به خود اختصاص دهد . بسیاری از معایب الیاف پلیاستر همچون ارتجاعیت ضعیف، عدم جذب رطوبت، مقاومت در برابر رنگپذیری و تولید الکتریسیته ساکن را نیز میتوان به وسیله ترکیب کردن این الیاف با سایر الیاف اصلاح نمود.